NORDENS STÖRSTA FRISTÅENDE INFLUENCERS

Hos oss finner du Nordens i särklass största profiler inom olika vertikaler (Mode/Skönhet, Kvinna/Livsstil, Inredning och Teknik). Genom dem kan du som kund nå specifika målgrupper på ett effektivt och riktat sätt.

FÖRST MED BLOGG & SOCIALA MEDIER

Tailsweep var det bolag som var först i Sverige med att skapa ett relevant nätverk för annonsörer att nå ut i sociala medier. Sedan starten har vi försett våra kunder med kampanjer med bra resultat.

ÖVER 65 MILJONER ANNONSVISNINGAR I MÅNADEN

Våra influencers är några av Nordens absolut största profiler inom sociala medier och det gör att du som kund kan känna dig trygg med dina bokade samarbeten och annonsvisningar, vi erbjuder alltid dig som kund en leveransgaranti.

SVERIGES MEST AKTIVA FÖLJARE

Vi vet att våra influencers följare ofta kan vara skillnaden mellan en bra och mindre bra kampanj, därför är det väldigt relevant för oss att enbart arbeta med de profiler som har hög aktivitet på sina plattformar. Idag kan vi erbjuda våra kunder Sveriges mest aktiva publik.

MINIMAL DUBBELTÄCKNING

Vi levererar den bästa optimeringen på marknaden och skräddarsyr kampanjerna efter kundens önskemål. Det kan vi göra med hjälp av vår teknik som räknar ut dubbeltäckningen både på blogg men också via andra Sociala medier.