Vi är Nordens största och ledande Influencer Agentur inom bloggar och social media.

Vi erbjuder dig som medieköpare möjlighet att nå kvalitativ trafik inom specifikt utvalda kategorier med riktade budskap. Du som kund får en bred kommunikationsplattform med flera miljoner följare I alla våra influencers sociala kanaler som blogg, Instagram, Youtube, Facebook, Twitter och Snapchat.

Vi erbjuder kreativa lösningar inom branded content, event, sponsrade inlägg, native-annonser, kurser och utbildningar, podcasts, rörligt – möjligheterna är obegränsade.

Tailsweep är nordens störta influencernätverk med “någon för alla” och arbetar främst med starka fristående influencers med hög aktivitetsnivå hos sina följare.

Du har möjlighet att använda influencers som en del av kampanjer över andra plattformar och kanaler från våra starka varumärken inom Bonnier Magazines & Brands och du har personlig kontakt med våra erfarna projektledare som ansvarar för hela kedjan – från brief till uppföljning.

 

DANIEL TROYSE

HEAD OF INFLUENCER
+46 706 47 47 12
Mail  Instagram